Νέα

22 Ιουλ

Ολοκληρώθηκε από την Open Mellon το σεμινάριο AutoCAD – 2D

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκλήρωσαν οι συμμετέχοντες το σεμινάριο «AutoCAD – 2D» διάρκειας 35 ωρών, που υλοποίησε η Open Mellon. Στο σεμινάριο καλύφθηκαν από τον εκπαιδευτή κο Ζαγγογιάννη Κωνσταντίνο - Μηχανολόγο Μηχανικό, θέματα όπως: Περιβάλλον Σχεδίασης, Καθορισμός των μονάδων σχεδίασης – κλίμακα, Σχεδίαση με ακρίβεια, Επίπεδα και οργάνωση, Βιβλιοθήκες αντικειμένων – Blocks, Διαγραμμίσεις – Γεμίσματα – κείμενα, Διαστασιολόγηση, Χρησιμοποίηση εξωτερικών αναφορών (x-ref), Προωθημένες εντολές σχεδίασης και τροποποίησης κ.ά..

Οι συμμετέχοντες κατά κύριο λόγο μηχανολόγοι και πολιτικοί μηχανικοί, παρότι είχαν την εμπειρία χειρισμού του δημοφιλέστερου λογισμικό δισδιάστατης και τρισδιάστατης σχεδίασης, είχαν την ευκαιρία μέσα από πληθώρα παραδειγμάτων και εφαρμογών που επεξεργάστηκαν, να μπορέσουν από εδώ και στο εξής να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που προσφέρει το AutoCAD, αλλά και να κατανοήσουν τη φιλοσοφία που πρέπει να ακολουθούν για γρήγορη, παραγωγική και αποτελεσματική σχεδίαση.

Επόμενος κύκλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, όπως επίσης και σεμινάριο με αντικείμενο της τρισδιάστατη σχεδίαση στο AutoCAD. Για προεγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2410 551320, στην ιστοσελίδα www.openmellon.gr, καθώς και στα γραφεία του Οργανισμού μας επί της οδού Αλ. Παναγούλη 73 στην Λάρισα.