Νέα

09 Ιουλ

Με απόλυτο ποσοστό επιτυχίας οι πρώτες εξετάσεις στην Λάρισα που διενήργησε η Open Mellon

Η Open Mellon ΑΕ διεξήγαγε με απόλυτη επιτυχία στις 9/7/15 τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Λάρισα για την απόκτηση του πιστοποιητικού Ορθολογικής χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων. Και οι δεκαέξι συμμετέχοντες πέρασαν επιτυχώς τη διαδικασία εξέτασης και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό σωστών απαντήσεων.

Την εξέταση επέβλεψαν στελέχη της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας, πραγματοποιώντας αιφνίδιο έλεγχο σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τις αντίστοιχες αποφάσεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας, τα οποία και πιστοποίησαν την άψογη οργάνωση, την ποιότητα και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας.

Το επόμενο σεμινάριο της Open Mellon που έχει ως στόχο την κατάλληλη προετοιμασία των Γεωργών, είναι προγραμματισμένο την Τετάρτη 13 Ιουλίου, ενώ εξετάσεις πιστοποίησης θα διενεργηθούν την 22/07/2015.
Για πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στο 2410 551320 καθώς και στα γραφεία του Οργανισμού μας επί της οδού Αλ. Παναγούλη 73 στην Λάρισα.