Νέα

10 Ιουν

Δωρεάν πιλοτικό πρόγραμμα σε σχέση με το αγροτικό μάρκετινγκ

Δωρεάν πιλοτικό πρόγραμμα σε σχέση με το αγροτικό μάρκετινγκ διοργανώνεται στην Open Mellon στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Farm Inc.
Το πρόγραμμα απευθύνονται σε παραγωγούς, ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε γεωργικές επιχειρήσεις, εκπροσώπους αγροτικών ενώσεων και συνεταιρισμών, αλλά και σε εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης και συμβούλους μάρκετινγκ και αγροτικής ανάπτυξης, στους οποίους θα γίνει παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία του έργου Farm Inc, και ιδιαιτέρως των ενοτήτων που αφορούν στην διεθνοποίηση (internationalization) και την εμπορική σήμανση (branding).

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου στους συμμετέχοντες θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές που ακολουθήθηκαν από τον Συνεταιρισμό «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς», και σε σχέση με τις βασικές ενότητες του εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύσσεται στο πλαίσιο του έργου Farm inc.:

  • Καλό Πλάνο Μάρκετινγκ
  • Απευθείας πώληση
  • Ποιότητα
  • Η δύναμη του τοπικού σήματος

To ευρωπαϊκό έργο Farm inc., συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αφορά σε εκπαίδευση στο marketing & branding αγροτικών προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί την 23/06/2015 και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις της Open Mellon (Αλ. Παναγούλη 73, 41223 Λάρισα), εφόσον δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα www.farminc.eu.

Το ευρωπαϊκό έργο Farm Inc.
Το έργο Farm Inc. ασχολείται με το ζήτημα της ανταγωνιστικότητας σε επίπεδο αγροκτήματος και έχει ως στόχο να διευκολύνει τη βιωσιμότητα της λειτουργίας του αγροτικού τομέα βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα της επαγγελματικής κατάρτισης στις χώρες που συμμετέχουν στο έργο.

Το διετές έργο, ξεκίνησε τις δράσεις του το 2013 και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο 2015, ενώ η κοινοπραξία αποτελείται από εταίρους, μεταξύ των οποίων η Militos Consulting S.A., και η Ελληνοαμερικανική Ένωση από την Ελλάδα, ενώ συμμετέχουν εταίροι από το Βέλγιο, την Ιταλία, την Κύπρο και τη Λετονία.