Νέα

15 Μαϊ

Η Open Mellon στο Μελισσοκομείο

Η Γνώση μετατρέπεται σε Δεξιότητα και Ικανότητα. Οι καταρτιζόμενοι της Open Mellon επιθεωρούν μελίσσια, εκτιμούν και αποφασίζουν για τον κατάλληλο χειρισμό που απαιτείται να πραγματοποιήσουν. Πρώτη επίσκεψη στο μελισσοκομείο με τον βασικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί και ένας έμπειρος μελισσοκόμος… καπνιστήρι, ξέστρο και μία μόνο μάσκα.

Το Σεμινάριο «Μελισσοκομία για Αρχάριους», που διοργανώνει η Open Mellon συνδυάζει βασικές θεωρητικές γνώσεις σχετικά με τη μέλισσα και την κοινωνία της, αλλά και την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση. Είναι με τέτοιο τρόπο δομημένο (πρόγραμμα σπουδών, μαθησιακά αποτελέσματα), έτσι ώστε οι συμμετέχοντες καταρτιζόμενοι μετά το πέρας του προγράμματος να είναι ικανοί να διαχειριστούν μόνοι τους και αποτελεσματικά έναν μικρό αριθμό μελισσιών.

Οι συνεργασία της Open Mellon με έμπειρους μελισσοκόμους οι οποίοι παρέχουν υποστήριξη και συμβουλευτική και μετά το τέλος του σεμιναρίου, καθιστούν το πρόγραμμα κατάρτισης την πλέον ολοκληρωμένη επιλογή για κάποιον που θέλει γνωρίσει τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στους επόμενους κύκλους σεμιναρίων που διοργανώνονται μπορείτε απευθύνεστε στο 2410 551320, στην ιστοσελίδα www.openmellon.gr, καθώς και στα γραφεία της Open Mellon A.E. επί της οδού Αλ. Παναγούλη 73, στην Λάρισα.