Νέα

03 Μαρ

Πρωτογενής Έρευνα για το Έργο EVAskills σε Εκπαιδευτές Ενηλίκων

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας υλοποιεί σχέδιο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο EVA Skills: “Evaluating the soft skills of unemployed youth”. Το σχέδιο αναφέρεται στην τρέχουσα κατάσταση αναφορικά με την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και την αξιολόγηση των κοινωνικών δεξιοτήτων και αποσκοπεί να εντοπίσει τις κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου οι νέοι άνεργοι να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην αγορά εργασίας.
Σε αυτό το στάδιο, κάθε εταίρος του Ευρωπαϊκού έργου πραγματοποιεί πρωτογενή έρευνα, η οποία αποσκοπεί στη χαρτογράφηση της τρέχουσας κατάστασης αναφορικά με την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και την αξιολόγηση των κοινωνικών δεξιοτήτων. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων και θα βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή εδώ http://goo.gl/JsMUOt. Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και είναι ανώνυμο.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας & χρόνο σας.

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας
Ηρώων Πολυτεχνείου 60
413 35 Λάρισα
Τηλ/Φαξ: +30 2410 626943
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.entre.gr