Νέα

14 Φεβ

H Αγροτική σχολή Open Mellon συμμετέχει στην πανελλήνια Έκθεση Agrothessaly

Η Αγροτική Σχολή Open Mellon, εκπαιδευτικός οργανισμός που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε επαγγέλματα του Αγροδιατροφικού τομέα συμμετέχει στην 11η πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία & την Κτηνοτροφία – Agrothessaly, που διοργανώνεται από 09 έως 12 Μαρτίου 2017 στη Λάρισα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ειδικότητες που λειτουργεί το Ι.Ι.Ε.Κ. Open Mellon στον Αγροδιατροφικό τομέα, να γνωρίσετε τα προϊόντα που έχουν παραχθεί από τους σπουδαστές μας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους, καθώς και τις υπηρεσίες υποστήριξης που μπορεί ο Οργανισμός μας να προσφέρει στους νέους Αγρότες.

Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στην έκθεση και να μας συναντήσετε από κοντά, στο Περίπτερο ΤΕΑ – Stand: C07, και να επωφεληθείτε σημαντικών εκπτώσεων που θα ισχύσουν αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ο Δήμος Λάρισας σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, επανασχεδιάζουν από κοινού την Πανελλήνια, Γεωργική, κτηνοτροφική, περιβαλλοντική έκθεση που διοργανώνεται εδώ και 20 χρόνια από το Δήμο Λάρισας. Η νέα αυτή προσπάθεια έχει στόχο να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας παραγωγής, να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών, τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και για το ευρύ κοινό. Στη νέα έκθεση θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες του αγροτικού κλάδου, θα παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες τάσεις στην αγροτική επιχειρηματικότητα, ενώ θα πραγματοποιείται πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και επιδείξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2410 551320.