Νέα

Λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19), και τις αντίστοιχες αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας για την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων, ο Οργανισμός μας διαθέτει για τους σπουδαστές και σπουδάστριες του Αγροτικού ΙΕΚ Open Mellon την πλατφόρμα ασύγχρονης κατάρτισης που έχει αναπτύξει σε περιβάλλον Moodle (http://elearning.openmellon.gr/).

Ως εκ τούτου, για τις ειδικότητες οι οποίες λειτουργούν από το ΙΙΕΚ Open Mellon, έχει αναρτηθεί το αντίστοιχο υλικό για όλα τα μαθήματα και οι σπουδαστές/τριες από την 30/03/2020 συμμετέχουν από απόσταση στην εκπαιδευτική διαδικασία η οποία υποστηρίζεται από τους εκπαιδευτές τους και ελέγχεται από τη διοίκηση του ΙΕΚ.

Ήδη προγραμματίζεται και η οργάνωση συνεδριών σύγχρονης εκπαίδευσης από απόσταση, μέσω των κατάλληλων τεχνολογιών που χρησιμοποιεί o Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός.

Ελάτε στο Περίπτερο ΤΕΑ Stand C07 και θα δείτε αποκλειστικά στην Open Mellon ένα υπερσύγχρονο Sensor εδαφολογικών και κλιματικών παραμέτρων μοναδικό στην Ελλάδα! Ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται ο ψεκασμός σε χωράφια και αγρούς με Drone σε πραγματικές συνθήκες κερδίζοντας χρόνο και χρήματα.

Ελάτε για να ενημερωθείτε για τις νέες ειδικότητες του Αγροτικού ΙΕΚ και ΚΕΡΔΙΣΤΕ Έκπτωση 40% για τις νέες εγγραφές!

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Αγροτών διάρκειας 150 ωρών για όσους εντάχθηκαν στο μέτρο 11.1 Βιολογική Γεωργία και ελάτε να ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ κουπόνι Έκπτωσης 30%. Το ίδιο ισχύει και για τα προγράμματα εκπαίδευσης 90 ωρών για όσους εντάχθηκαν στο μέτρο 6.1. Νέοι Αγρότες προκειμένου να πετύχετε τον ποιοτικό στόχο στο οποίο θα λάβετε επίσης κουπόνι έκπτωση 30%

Τέλος, οι σπουδαστές/τριες του Αγροτικού ΙΕΚ του τμήματος Γαλακτοκομίας/Τυροκομίας θα προσφέρουν στους επισκέπτες του περιπτέρου Φέτα που έχουν παράξει στο πρότυπο τυροκομείο της Open Mellon! Αντίστοιχα, οι σπουδαστές/τριες της ειδικότητας Οινολογίας/Αμπελουργίας το κρασί που παρήγαγαν οι ίδιοι/ες!

Για δωρεάν προσκλήσεις εισόδου στην έκθεση ελάτε στην Παναγούλη 73 Λάρισα, τηλ.: 2410551320

Η Αγροτική Σχολή Open Mellon, εκπαιδευτικός οργανισμός που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε επαγγέλματα του Αγροδιατροφικού τομέα συμμετέχει στην 11η πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία & την Κτηνοτροφία – Agrothessaly, που διοργανώνεται από 09 έως 12 Μαρτίου 2017 στη Λάρισα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ειδικότητες που λειτουργεί το Ι.Ι.Ε.Κ. Open Mellon στον Αγροδιατροφικό τομέα, να γνωρίσετε τα προϊόντα που έχουν παραχθεί από τους σπουδαστές μας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους, καθώς και τις υπηρεσίες υποστήριξης που μπορεί ο Οργανισμός μας να προσφέρει στους νέους Αγρότες.

Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στην έκθεση και να μας συναντήσετε από κοντά, στο Περίπτερο ΤΕΑ – Stand: C07, και να επωφεληθείτε σημαντικών εκπτώσεων που θα ισχύσουν αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ο Δήμος Λάρισας σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, επανασχεδιάζουν από κοινού την Πανελλήνια, Γεωργική, κτηνοτροφική, περιβαλλοντική έκθεση που διοργανώνεται εδώ και 20 χρόνια από το Δήμο Λάρισας. Η νέα αυτή προσπάθεια έχει στόχο να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας παραγωγής, να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών, τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και για το ευρύ κοινό. Στη νέα έκθεση θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες του αγροτικού κλάδου, θα παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες τάσεις στην αγροτική επιχειρηματικότητα, ενώ θα πραγματοποιείται πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και επιδείξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2410 551320.