Νέα

01 Ιουλ

3ο Διαδικτυακό Συνέδριο «Φύλο, Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα»

H Open Mellon A.E. συμμετέχει στο 3ο Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα «Φύλο, Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα» που διοργανώνουν οι φοιτητές και φοιτήτριες του μεταπτυχιακού προγράμματος «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον εικονικό κόσμο Second Life (SL), στις 3 Ιουλίου 2014, ημέρα Πέμπτη, ώρες 9:30 - 15:00.

Βασικοί στόχοι του συνεδρίου είναι η συζήτηση θεμάτων που αφορούν:
1. Τις έμφυλες τάσεις της επιχειρηματικότητας
2. Την προώθηση της χρήσης των Νέων Τεχνολογιών
3. Την εξοικείωση με τους εικονικούς διαδικτυακούς κόσμους ως δυνατότητα επικοινωνίας της επιστημονικής κοινότητας και του κοινού.

Το συνέδριο αυτό απευθύνετε σε στελέχη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων και τύπων, σε ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου, σε απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες του συγκεκριμένου ΠΜΣ, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση:
maps.secondlife.com/secondlife/RhodesGenderPostgrad/142/93/23 του εικονικού κόσμου Second Life (SL).

Η Open Mellon A.E. θα διαθέσει κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στο συνέδριο μέσω του εικονικού κόσμου Second Life.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://synedriofylo2014.blogspot.gr/ καθώς και στα στοιχεία επικοινωνίας της Open Mellon A.E.